Dirigent en Organist

In maart 2017 is er een dirigentenwisseling geweestDe heer Pierre Willems is in maart 2017 opgevolgd door Mevr. Ilona de Jong. Pierre Willems  is van 2000 tot 2 februari 2017 dirigent geweest. Ilona wass per 1 mei 2017 voor vast benoemd. Op 4 maart 2024 heeft Ilona helaas noodgedwongen afscheid moeten nemen. Het koor is momenteel op zoek naar een vervanger van Ilona. Voorlopig helpt Axel Janssen ons uit de brand totdat wij hopelijk over niet al te lange tijd weer en vaste dirigent(e) hebben

Organist is de heer Rick Debie. Rick is sedert  2015 vaste organist bij het koor. 

De heer Rick Debie

Rick Debie ging na het behalen van het diploma Gymnasium aan het Henric van Veldeke College te Maastricht – studeren aan het Maastrichts Conservatorium.
Aan dit instituut behaalde hij achtereenvolgens de diploma’s: Katholieke Kerkmuziek Orgel, Orgel B, Piano B, het solistendiploma voor piano en hij rondde zijn studies aldaar af met het behalen van de prijs voor compositie.

Als kerkmusicus is hij al vanaf 1970 werkzaam als organist, en vanaf 1980 ook als dirigent, tijdens welke periode hij ruime ervaring opdeed met het dirigeren van het klassieke religieuze repertoire, van de Renaissance tot en met het de hedendaagse koormuziek.
Als organist én dirigent is hij aan diverse koren verbonden geweest, en is momenteel werkzaam als organist in Maastricht bij de Kerk in Wolder en in de kerk H Petrus St Pieter Beneden

Zie ook zijn site